image1

Deze universele helende energie is beschikbaar in het universum. Door deze energie door te geven, kan ontspanning worden bereikt, en kan soms volledige genezing worden bereikt. Door vanuit diepe aandacht voor de persoon die pijn heeft, ziek is, niet in balans is, te vragen om deze genezende energie, wordt deze doorgegeven. Degene die de heling geeft is een doorgeefluik, een kanaal en zorgt dat de helende goddelijke energie vanuit het universum het lichaam van de ontvanger kan bereiken en erin kan doordringen. Het enige wat degene die de heling geeft, geeft is aandacht. Degene die de heling heeft geen speciale gave, maar heeft de mogelijkheid om deze energie door te geven ook weer ontvangen via een inwijding. Deze inwijding is door iedereen te ontvangen, het enige dat nodig is is de bereidheid om je tijd en aandacht vrij te maken voor iemand die genezing nodig heeft.

"HOE WERKT EEN HEALING"

Degene die de behandeling ontvangt ligt bij voorkeur op een behandeltafel in een ontspannen houding (liefst met zachte loszittende kleding). De healing vindt plaats door handoplegging. De helende energie stroomt via de kruin van de heler naar de handen. De behandeling begint bij het achterhoofd, en gaat via de rest van het hoofd, keel, schouders, hartstreek, via de rest van het lichaam naar de benen en de voeten. Beide kanten van het lichaam worden behandeld. De armen en handen als de client op de rug ligt. De behandeling wordt afgesloten door het lichaam ook weer ‘af te sluiten’; de helende energie kan zo 26 dagen in het lichaam aanwezig blijven om de healing voort te zetten. Dit voorkomt ook dat de client kwetsbaar wordt om na de behandeling ongezonde energie uit te omgeving in zich op te nemen. De behandeling duurt een half uur tot drie kwartier. Na de behandeling wordt aangeraden om bijvoorbeeld een uur extra rust te nemen, bijvoorbeeld een wandeling in een natuurlijke omgeving te maken, de stilte op te zoeken of rustige muziek te luisteren.

"VOOR WIE IS HET GESCHIKT"

• Mensen met hardnekkige en/of onbegrepen pijnklachten, bijvoorbeeld schouder, rug, knie klachten
• Klachten die gerelateerd zijn aan stress, emotionele problemen
• Klachten die gerelateerd zijn aan minder goed functioneren van longen, inwendige organen
• Klachten veroorzaakt door allergieen
• Problemen met het bewegingsapparaat, betere genezing van bv botbreuken

Elke pijnklacht, slecht functionerend orgaan, allergie of stoornis is een uiting van een verstoorde levensenergie van de client. De helende goddelijke energie, zoekt en vindt via de hulpvraag van de behandelaar de plaats waar de heling moet plaatsvinden om weer gezond te kunnen gaan functioneren. Vandaar dat bijna altijd ook een gevoel van ontspanning en warmte het resultaat is van een behandeling, ongeacht welke klacht behandeld wordt.

OORSPRONG VAN UNIVERSAL WHITE TIME HEALING Universal White Time Healing is niet iets nieuws, het bestaat net zo lang als het leven zelf, maar de kennis erover is opnieuw ontdekt in Zweden in 1993.

Contact met ons.

Telefoonnr:06-14962026
E-mail: info@universeelevensenergie.nl
Website: www.universelelevensenergie.nl

Noorderbeekstraat 69,
2562 PB Denhaag
Zuidholland
Holland

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar en voorzien u van het juiste advies. Bel of mail ons we helpen u graag.