image1

De sjamanistische genezer is echter niet op zoek naar symptomen, maar naar de oorzaak van deze symptomen. Geest, lichaam en hart worden niet van elkaar gescheiden. Om de onbalans te vinden zal de sjamaan altijd in nauw contact samenwerken met de spirithelpers en krachtdieren die hem bijstaan in het vinden van de oorzaak in het energielichaam of het domein van de ziel. Hiervoor zal de beoefenaar zichzelf in trance brengen door bijvoorbeeld te werken met de sjamaantrom of ratel, om vervolgens het energielichaam te scannen of te luisteren naar de gidsing van zijn spirithelpers.

De helpers zullen hem ook bijstaan in het herstellen van energie of de ziel. Soms vindt dit healingwerk in de sjamanistische trancereis plaats maar doorgaans zal het gebeuren in direct contact met de persoon die de healing ontvangt.

"Er zijn 4 grote categorieën binnen sjamanistische healing: "

Er is gebrek aan kracht in het energielichaam: het energielichaam is verzwakt en dus minder weerbaar. In dit geval zal Power Retrieval, het terughalen van Kracht, aangewezen zijn.

Er is onbalans in het energielichaam: de energiehuishouding van de persoon is verstoord en verschoven. Hier is een balancering van het energielichaam nodig.

Er is een indringing in het energielichaam: in deze situatie is een vreemde energie het energielichaam binnengedrongen en is nadelig voor de energiehuishouding van de persoon. Deze indringing wordt een ‘intrusion’ genoemd. In deze situatie is het nodig dat deze energie verwijderd wordt door het uitvoeren van Spirit Extraction.

Er is kracht of ziel verdwenen uit het energielichaam: in ernstigere gevallen van trauma of emotionele druk kan het zijn dat een deel van de ziel afstand neemt om zichzelf te beschermen tegen de pijn en een toevlucht zoekt in de andere wereld. Men spreekt hier dan van zielsverlies. Het healingwerk dat door de sjamaan beoefend wordt om deze verloren gegane zieledelen terug te halen noemt men Soul Retrieval.

In deze 4 categorieën zijn vele nuances en vaak zijn ze ook onderling verbonden. Zo kan bijvoorbeeld bij iemand een zwakker energielichaam verder uit balans geraken omdat de weinige kracht die beschikbaar is overdreven ingezet moet worden voor bijvoorbeeld het beroepsleven, waardoor andere aspecten van het energielichaam minder gevoed worden en verder uit balans geraken.

Contact met ons.

Telefoonnr:06-14962026
E-mail: info@universeelevensenergie.nl
Website: www.universelelevensenergie.nl

Noorderbeekstraat 69,
2562 PB Denhaag
Zuidholland
Holland

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar en voorzien u van het juiste advies. Bel of mail ons we helpen u graag.