image1

Ook Reiki is een techniek om via de handen energie op het menselijk energiesysteem over te brengen. Het is een geneeswijze die in het begin van de 20ste eeuw is herontdekt in Japan (het woord Reiki is afgeleid van Rei (Universele) en Lcvensenergie (Ki), ook wel Chi of Qi genoemd.

"Waarom Reiki"

Reiki helpt stress en spanning in het lichaam te verminderen door een toestand van diepe ontspanning te creeren die genezing en gezondheid bevordert en compleetheid en evenwicht tot stand brengt. De levenskracht-energie voedt ons en schept evenwicht tussen de functies en systemen van ons lichaam. Reiki is gedefinieerd als SPIRITUEEL GELEIDE LEVENSKRACHT-ENERGIE die overal aanwezig is.

"VOOR WIE IS HET GESCHIKT"

• Mensen met hardnekkige en/of onbegrepen pijnklachten, bijvoorbeeld schouder, rug, knie klachten
• Klachten die gerelateerd zijn aan stress, emotionele problemen
• Klachten die gerelateerd zijn aan minder goed functioneren van longen, inwendige organen
• Klachten veroorzaakt door allergieen
• Problemen met het bewegingsapparaat, betere genezing van bv botbreuken

Reiki zuivert het fysieke en geestelijke lichaam van giftige stoffen en herstelt de energiebalans en de vitaliteit door de schadelijke effecten van stress te verminderen. Het opent geblokkerde chakra's en meridianen, en reinigt de energielichamen, maakt ons ontspannen en vredig en geeft ons een gevoel van diepe geestelijke zuivering.

Een reiki-behandeling is warm, zachtaardig, omhullend troostend en voedend; het schept een gevoel van spontane vreugde en warme uitstraling. Reikt behandelt de HELE mens : lichaam, verstand, emoties en geest. Universele white time healing en Reiki zijn aan elkaar verwant. Een healing is voornamelijk gebaseerd op de principes van White time healing, maar maakt ook gebruik van de principes van Reiki.

Contact met ons.

Telefoonnr:06-14962026
E-mail: info@universeelevensenergie.nl
Website: www.universelelevensenergie.nl

Noorderbeekstraat 69,
2562 PB Denhaag
Zuidholland
Holland

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar en voorzien u van het juiste advies. Bel of mail ons we helpen u graag.