image1

Ook Reiki is een techniek om via de handen energie op het menselijk energiesysteem over te brengen. Het is een geneeswijze die in het begin van de 20ste eeuw is herontdekt in Japan (het woord Reiki is afgeleid van Rei (Universele) en Lcvensenergie (Ki), ook wel Chi of Qi genoemd.

"Workshop"

Met deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat. Authentieke japanse reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt. Het wordt toegediend door handoplegging. Alles wat leeft – planten, dieren, mensen – heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven.

ledereen is na zijn geboorte in staat om die energie vrijelijk in zich op te nemen en door te geven. Door het verdringen van emoties in de eerste levensjaren wordt echter bij vrijwel iedereen dat vermogen in meer of mindere mate geblokkeerd. Door deze blokkades kan de universele levensenergie niet meer volledig doorstromen. Een tekort aan deze levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten, en vertraagt het herstel.

De cursus van Universele levensenergie duurt 1 dag. De cursus reiki 1 begint met een kennismaking en daarna krijg je informatie over wat Reiki inhoudt, het verhaal van de grondlegger van Reiki en alles wat verder bij Reiki hoort. Tijdens de cursus reiki krijg je verder een inwijding om de energie kanalen te openen en je doet een aantal oefeningen om met Reiki te leren werken. Verder ontvang je een certificaat. In de praktijk blijkt over het algemeen, dat je de eerste reiki cursus meestal voor jezelf doet. Het gemak van de Reiki stroom uit je handen om jezelf te behandelen is een groot goed, je hebt het tenslotte altijd bij je! Het ontwikkelingsproces, dat ermee op gang komt geeft je meer houvast en meer richting in je leven. Dat je daarnaast altijd iets kunt doen om andere mensen te helpen is mooi meegenomen.

Heeft u interesse in deze workshop Reiki neemt u dan contact met ons op.

Contact met ons.

Telefoonnr:06-14962026
E-mail: info@universeelevensenergie.nl
Website: www.universelelevensenergie.nl

Noorderbeekstraat 69,
2562 PB Denhaag
Zuidholland
Holland

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar en voorzien u van het juiste advies. Bel of mail ons we helpen u graag.