image1

AuraTouch is een georganiseerde en heel complete, brede vorm van healing. De methode heeft het woord Aura in haar naam en de healer heet vaak Aurahealer. AuraTouch gaat echter veel verder dan alleen het auraveld. Het Aura, de chakra’s, de lagen, het wezen van de cliënt, het valt alles onder de noemer AuraTouch.

De technieken maken deel uit van een methode, een werkwijze, die AuraTouch heet. Het is een beschermde methode. Een kenmerk van de methode is dat de toegepaste technieken heel ver reiken en diep gaan. Zo beheerst de aangesloten healer technieken om in elke laag van het aura (energieveld) te werken, chakra’s te analyseren en energetisch te repareren, de natuurlijke lading van het veld en elk chakra te herstellen, kleuren te veranderen en een aantal nog geavanceerder technieken om negatieve energieën die niet bij iemand thuis horen te verwijderen, facetten uit de persoonlijkheid die ‘vergeten of onderdrukt’ zijn te stimuleren, en delen van de persoonlijkheid die welhaast verdwenen zijn door een trauma weer terug te brengen en opnieuw te integreren. En dit is maar een deel van wat zij kunnen… De aangesloten aurahealers zijn duidelijk herkenbaar. Naast uiteraard de kwaliteit van werken, door het gebruik van het logo ‘Professional Aurahealers’, door de beschermde term AuraTouch en middels de vermelding op deze website. Alle aangesloten aurahealers hebben de tweejarige beroepsopleiding succesvol afgerond en voldoen aan de ethiekcode.

"De voordelen"

Het helen van het energieveld op deze manier biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

"In de spreektaal noemt men het vaak het ‘geven van een healing’ maar omvat feitelijk:"

• Analyse van auraveld en chakra’s
• Inzicht in persoonlijkheid en interactie met omgeving
• Healing van auraveld, kleuren in de velden, reparatie van de chakra’s en veel meer
• Reading geven over wat je aantrof, met praktische levenstijl adviezen
• Delen van de persoonlijkheid (getraumatiseerd door gebeurtenissen) repareren en terughalen
• Sjamanistiche spirituele reizen kunnen maken voor de client naar aanleiding van levensvragen

In de praktijk zullen sommigen een aurahealing sessie ondergaan omdat ze weten en voelen dat het ze verder brengt op hun pad van persoonlijke spirituele transformatie, terwijl anderen behandeld wensen te worden omdat ze actief willen werken aan de healing van de eigen emotionele, mentale of fysieke staat van zijn. De Auratouch technieken zijn namelijk ook heel geschikt om mensen te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Niet alleen bij lichte aandoeningen maar ook bij de zwaardere aandoeningen is Auratouch de aangewezen manier om iemand te behandelen en bijvoorbeeld de negatieve effecten van vele reguliere therapieën aanzienlijk te verlichten. Verder brengt de Auratouch methode veelal direct verlichting bij pijn.

Contact met ons.

Telefoonnr:06-14962026
E-mail: info@universeelevensenergie.nl
Website: www.universelelevensenergie.nl

Noorderbeekstraat 69,
2562 PB Denhaag
Zuidholland
Holland

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar en voorzien u van het juiste advies. Bel of mail ons we helpen u graag.